1 SWM...1 JOHOR
4:19 PM | Author: BUNGAKERTAS
Ermmm...sebenarnye x bp best pon nak cite pasal anual dinner nie....
tapi tanks ler pada ajk2 persiapan yg bertungkus-lumus menyiapkan segala persiapan...Alhamdulilah berjln lancar jugak...Walaupun ada yang kurang tapi biasala kn x kan semua nak perfec..

Mamarempit  kata belum lg ad rese nak hapdet pasal anual dinner tu...tapi ku teruja nak update bukan nak cite bejele2...ni kalo cite mau 3 ari 3 mlm x habis2..non stop..ieieieie. Aku sebenrnye nk tepek beberapa gambo je kat sini...buat kawan2 yg x g anual dinner mai...mai... menjamu mata mu....


ni masa tetamu vip masuk dewan


ni masa perasmian anual dinner


ieieieie ni pulak gambo2 staf cwgn Johor Utara


ku suke gambo yang nie
1 sebab ada aku dgn mamarempit
ke 2
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


bile aku edit2 gambo nie kan nmpak cumel je dua minah ni...
satu mak dara....satu ank dara
yang buat sepesen cube korg tengok tang pipi....samekan...

sory le kalo korang tgk gambo nie smpi migrain ...ku x bp reti nk tepek gmbo kat cini  nk kene beguru lg dgn mamarempit nie....

ni jelah buat sntapan mata korg....cow bebeh....


|
This entry was posted on 4:19 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 comments:

On December 7, 2009 at 3:39 PM , mamarempit said...

da bom la pipi kite....wakakakak....

 
On December 11, 2009 at 9:15 AM , BUNGAKERTAS said...

hahahha...dh macam kuih bom..