ADeiiii KeNA TAG
12:54 PM | Author: BUNGAKERTAS
Alahai x mo le tag2 nie....nak nangis nie...x suke x suke.....
sebab ape x suke sebab ku bukan rajin pon nak jawab bagai nie......
Tapi bile dh sore mamarempit begema2 di cuping tlinga ku...ieieieiieiei
aku pn rase perlu jawab tag nie...ialah penah gak ku x jwab tag dia....buat derkk je tnpa ade rase besalah...ieieieiie

mari tgk pe yg perlu dijawab.....

1. Memula...Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.


nie Award tersebut....sungguh romantik org belakang tu membonceng...ieieieiieie
ape dio tu huhuhuhu abaikan jelah yo....

2. Link / ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda...
mamarempit .........seorang blogger and hr tompek ku koje....

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya......huuuuuuu10 fakta / hobi diri sndrik........

pemintaan yg kurase maut and sosak napas nak jawab nie

1... suke merapu dlm conference ym dgn dak riena,cino and con

2... kuat ketawa x ingat org kiri kanan pndang

3... suke membebel kalau umah besepah2

4... ada double cin mcm tipah vouge & mamarempit......(x suke xsuke..)

5... sngat suke pd bunga2(sebab apa sebab ku keje part time kedai bunga)

6... suke fikir idea pelik nak menggubah bunga

7... suke x pakai tali pinggang mase bawak kete(ambik kene saman aritu...
adeiii ganto le duit kat JPJ)

8... suke jengah blog korang tp x tinggalkn jejak...

9... malas nak besenam tapi nak diet...

10... malas nak basuh kete senag anto carwash je.....

adeiiiii sakit pale mikir.... yg last lak kene buat mcm nie

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

....wawawawawawa nak kene bg gak ke....soalan nie ku kn langgar le sikit ye
sebab x do sapo le nak ku bg tag nie.....

larikssssssssssssssssssssss






PErTANdiNGA BoWlinG 8 DeraH
11:45 AM | Author: BUNGAKERTAS
Pd 13.06.2009 telah berlangsungnya perlawanan bowling
antara Cawangan2 Johor Utara.....iaitu Batu Pahat, Kluang, Y.Peng, Muar, Tangkak, Smpg Renggam,Segamat....and.....and....and......eieieieiieieie dah semestinye tempat ku dgn mamarempit cari sesuap nasi
Cawangan Labis ok....
korang layan jelah gambo-gambo nie....zassssssssssssssss ieieiieieie

ni gambo ku dgn mamarempit...

yg ni lak gambo ku dgn asst eksekutif planner....kat dia nie le yg ku selalu telepon untuk proses oder brg lori.......selagi x dpt brg selagi tu dia nie kene dgn aku....tapi kalo ketawa dgn dia nie mmg x ingat donia le...x caye tny mamarempit...ieieeiieieieieiei
yg nie lak dari kiri cepat jln hahahahha....kerani data..sebelahnya x yah ku kenalkn le sebab kt atas dh cite...yg tengah dok tekangkang x ingat donia tu sendiri mau ingat le ek.....pastu mamarempit..last lak tu...hr Cwgn Muar....


yg nie lak sorg je ku nak kenal kan yg dr kanan no 2 ialah asst planner...yg nie pon selalu aku kejar sebab nak cepat brg oder smpai....yg lain x yah kenal sebab korang dh kenal...



wawawawaw yg nie lak diantara separuh team dr Cwgn Labis
mehh...mehh aku kenal kan dr kiri berdiri tu yg encem tu ialah BOSS aku daaa....
sebelah dia farhan(pra)...depan farhan yg duduk tu ialah storkeper ialah Shahril namonye...
sebolah eh pulok Penyelia USP....



k dah2 mari sambong balik koje.........

















































Weiii Aku Suke Nie....
11:43 AM | Author: BUNGAKERTAS
Hallo....korang aku ngah suke nie... ieieieieiie
dalam sibuk2 aku buat koje mamarempit so ku tepek bende kat atas tu
cantik kan kan kan ieieiei
kalo korang kate x cntik ade ku kesah......

mamarempit.......

dah...sudah...nak smbung lik kejo ku....

jumpe lain waktu k.....