PuZzle oh PuZzle....
3:24 PM | Author: BUNGAKERTAS
wiwiwiwiwiwiwi..ninoninoninonino....gedegang....
salamm semua wahai2 penghuni blog...
fiedot kembali....untuk menyibuk kn diri....

walah kat sini aku nak cite kat ko rang pasal...
keje yg x de kene mengena dgn keje aku sbg admin clerk....

ad aritu..ermmm alamak lupe lakkk mamarempit tlg ingatkn ari ape...
kite berpoya2 aritu....hihihihhihi
membelek membeli hadiah untuk birthday pekeje itu ari....
sampai kite berdua terpedaya membeli untuk diri sendiri...

korang nie semua..tajuk cite kat atss tu adelahh kait pokok kekait dgn
ape yg aku beli....Puzzle..puzzle..puzzle kerana kau puzzle aku tido lambat
selama 1 miggu...

pi mai pi mai tang tuuuuu dia...lerasss2 meh tgkkk....


1000 pieces...tgkkk jeee mauuu lomahhh nk buekkk,tapi yg sonokkny ad
huruf belakng dia,so dgn semangat yg over aku nyusun ikut huruf dulu
lepass tuuuu mule nyusun.....


ni aku dah start nyusun...tapi mase mule2 ramai leee yg dok tlog aku buekkk
last2 yg setia menolong aku buekkk ialahhh omak akuuuu...


ibu...ibu engkaulahh ratu hatiku.....hihihihi nyanyi lakk
terima kasih makkkk...
dan hasilllnyyyy......

ni pon aku x habis kan penuh sebab mase ku lik dari koje
tengok dah siap buat ponn...huhuhuh sape lg kalo x adik aku yg tlong habis kn..
sonang koje denn...
untuk mamarempit aku nak tengokk puzzle ko lakkk....
bape lame lakk mase nak diambil tuk buat...
seksa aku dah lopess...fuhhh loger

pe pon aku nak ucapkn pada omak dan adik aku yg tlong aku ngabiskn puzzle nie...

mulut aku kate : buat seribu daya x buat seribu dalihhh....









ALLAH HUAKBAR.....
11:36 AM | Author: BUNGAKERTAS
berbulan sudah ku x edit blog ini....
akhirny ku edit lg...
jgn marah jgn le perli...
azam tahun baru ni...
aku try le rajinkn diri....
(walahhh leh ke mcm ni)....


pagi dlm kul 8.46 pagi hadset aku mule mengeluarkn nada dering,
aku tengok msj rupeny yg masuk.......maleh tul le ngah rajin wat keje ad je yg ngacau....
(maseni ngah membzkn diri,up cikit ma).....ku tgk & ku bace...msj ni dihntar oleh kawan ku..msj berbunyi mcm nie....

"Mc Donald antara penyumbang kpd persatuan mubaligh israel,kalau kite mkn d Mc Donal,sebahagian keuntungan d derma kpd israel jg,apalah salahny kita boikot Mc Donal berbanding dgn saudara kita d palestin yg mempertaruhkan nyawa mempertahankan Masjidil Al-Aqsa"

apakah kebenaran atikel ini .....korang tau ke x....errrmmmm
so sesame le kite berdoa untuk rakyat palestin.......






mulut aku kate : allah huakbar....allah huakbar.....selamatkn le rakyat2 palestin.......