WesT waREK mAkan PIZZA
5:15 PM | Author: BUNGAKERTAS
Bersua kite tanpa wajahhhh.......heheheheh
lameny x update blog aku nie..hugagagagagga
sudah ku katakan bape kali aku ni MIM>ALIF >LAM>SIM

Hari ini mood aku nak adit blog nie dtg kerajiny....
hagagaggagaga(katawe versi baru)...ketawa ini
aku belajo dari teman aku kat room chatmangga...
aku nie rajin gakk ngedet kat room chatmangga tu...

West warek makan PIZZA
Tittle aku kat atas tu saje wat tredmark sebab aku baru lepas mkn PIZZA
bukan wet aku yg kuar wet bos aku yg kuar..bengkek je muke bos aku mase bayorr...
sorry bosss dpt bonus tahun depan leh belanje lg......
pepon tankss boss murah rezeki...amin...

Mase Mkn PIZZA aku dgn mamarempit bedal semacam..hagagagagaga
maklumle dah lame x mkn PIZZA.......
Senak perut mau temengah2 nak ngabisskan....Ape pun kite org tetap mantain ajeee...

Dalam bedal2 dgn temengah2 tu sempat lg aku snap gamboo yg x seberape nie
saje nak bg korang terliur aje...
Sesape yg teragakk tuuu bole aje rajin2 kan diri untuk ke PIZZA yg berhampiran
jgn segan nak kuar kn wet ajee...hehehehe







.



JUMPE DI LAIN BLOG....