WesT waREK mAkan PIZZA
5:15 PM | Author: BUNGAKERTAS
Bersua kite tanpa wajahhhh.......heheheheh
lameny x update blog aku nie..hugagagagagga
sudah ku katakan bape kali aku ni MIM>ALIF >LAM>SIM

Hari ini mood aku nak adit blog nie dtg kerajiny....
hagagaggagaga(katawe versi baru)...ketawa ini
aku belajo dari teman aku kat room chatmangga...
aku nie rajin gakk ngedet kat room chatmangga tu...

West warek makan PIZZA
Tittle aku kat atas tu saje wat tredmark sebab aku baru lepas mkn PIZZA
bukan wet aku yg kuar wet bos aku yg kuar..bengkek je muke bos aku mase bayorr...
sorry bosss dpt bonus tahun depan leh belanje lg......
pepon tankss boss murah rezeki...amin...

Mase Mkn PIZZA aku dgn mamarempit bedal semacam..hagagagagaga
maklumle dah lame x mkn PIZZA.......
Senak perut mau temengah2 nak ngabisskan....Ape pun kite org tetap mantain ajeee...

Dalam bedal2 dgn temengah2 tu sempat lg aku snap gamboo yg x seberape nie
saje nak bg korang terliur aje...
Sesape yg teragakk tuuu bole aje rajin2 kan diri untuk ke PIZZA yg berhampiran
jgn segan nak kuar kn wet ajee...hehehehe







.



JUMPE DI LAIN BLOG....







FrIST tImE Weiiii.....
9:37 AM | Author: BUNGAKERTAS
ERRRrrrr....boleh ke ni aku buat....errrrr...arrr balun jelah...
korang jgn ketawekn aku ekk..senyum je lehh....

korang mesti nak tau kan nape aku teragak2...ha3x

Selama ni mamalia versi mamarempit yg edit blog aku.

Dialah yg rajin serajinny(ngampu sat)nak harapkn aku

ermmm mau mcm tggu bulan x jatuh2 keribe....

Ape pun tanksss mama......


Org tua2 penah kate..alang2 seluk pekasam sampai ke pagkal lengan...

mcm ni le aku sekrg nak teruskan usaha aku ni,

aku nak kogsi cite dgn korang...




Semalam mase aku bukak tagged aku...walaweiiiii

terkejut beruk aku..hahahaha beruk pon x tekejut mcm aku...

mmg giler kwn aku sorg nie...tapi kire keriatif gak lerr...

wah2 exited nmpk nak tau cite selanjutny....




ok seterusny.....

mmg giler arrr....wlpun aku tau ape yg dia buat x delah best sngt tapi

bagus gak le kan... nak harapkan aku mmg ada simpan niat nak buat tapi

penyakit MIM + ALIF+ LAM+SIN je yg lebih...

alih2 kawan aku ni dah buat dulu.....mcm tau2 niat terpendam aku....



jeng......jeng....jengg....taraaaaaaaaaaa.....



(inilah hasil keriatif yg kawan aku hasil kan)


gambar ni x seberapa pn....apa pun aku ucap tankss kat

kwn aku tu sebab berhepas pulas buat gambo2 aku ni jadi huru hare mcm ni.....


emm aku sudah kekeringan idea so....

tankss all sudi bace..... jumpe di next blog....

Aper2 Ajer..........(No idea)
1:53 PM | Author: BUNGAKERTAS



BUAH CEMPEDAK DI LUAR PAGAR...
11:13 AM | Author: BUNGAKERTAS
Buah cempedak di luar pagar
Ambil galah tolong jolokkan
Saya budak baru belajar
Kalau salah tolong tunjukkan....