1 SWM...1 JOHOR
4:19 PM | Author: BUNGAKERTAS
Ermmm...sebenarnye x bp best pon nak cite pasal anual dinner nie....
tapi tanks ler pada ajk2 persiapan yg bertungkus-lumus menyiapkan segala persiapan...Alhamdulilah berjln lancar jugak...Walaupun ada yang kurang tapi biasala kn x kan semua nak perfec..

Mamarempit  kata belum lg ad rese nak hapdet pasal anual dinner tu...tapi ku teruja nak update bukan nak cite bejele2...ni kalo cite mau 3 ari 3 mlm x habis2..non stop..ieieieie. Aku sebenrnye nk tepek beberapa gambo je kat sini...buat kawan2 yg x g anual dinner mai...mai... menjamu mata mu....


ni masa tetamu vip masuk dewan


ni masa perasmian anual dinner


ieieieie ni pulak gambo2 staf cwgn Johor Utara


ku suke gambo yang nie
1 sebab ada aku dgn mamarempit
ke 2
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


bile aku edit2 gambo nie kan nmpak cumel je dua minah ni...
satu mak dara....satu ank dara
yang buat sepesen cube korg tengok tang pipi....samekan...

sory le kalo korang tgk gambo nie smpi migrain ...ku x bp reti nk tepek gmbo kat cini  nk kene beguru lg dgn mamarempit nie....

ni jelah buat sntapan mata korg....cow bebeh....


DoaKu Untuk Semua.....
1:15 PM | Author: BUNGAKERTAS
Ya Allah..panjangkanlah umur sahabatku,Kurniakanlah kesihatan yang baik padanya,terangi hatinya dengan nur pancaran iman..

Ya Allah..tetapkanlah hatinya,perluaskanlah rezekinya,dekatkanlah hatinya kepada kebaikan,jauhkanlah hatinya pada kejahatan,tunaikanlah hajatnya baik hajat dalam agama,dunia dan akhirat.

Ya Muhaimin..jika dia jatuh hati,izinkanlah dia menyentuh hati seseorang yang hatinya tertaut padaMu agar tidak terjatuh dia dalam jurang cinta nafsu.

Ya Rabbana..jagalah hatinya agar tidak berpaling daripada melabuhkan hatinya pada hatiMu..

Ya Rabbul Izzati..jika dia rindu,rindukanlah dia pada seseorang yang merindui syahid di jalanMu.

Ya Muhaimin..Jangan biarkan sahabatku tertatih dan terjatuh dalam perjalanan panjang menyeru manusia kejalanMu..

Ya Allah Yang Tercinta..jika kau halalkan aku merindui sahabatku,janganlah aku melampaui batas sehingga melupakan daku pada cinta hakki,rindu abadi dan kasih sejati hanya untukMu.

Ya Allah..kurniakanlah sahabatku kesenangan,ketenangan,kebahagiaan dan kecemerlangan hidupdi dunia dan akhirat kelak.

Ya Rabbul Izzati..bahagiakanlah hatinya sebagaimana Engkau bahagiakan hati-hati hambaMu yang lain. Amin.....
Pantun Suke2 je.....
9:57 AM | Author: BUNGAKERTAS
Kelantan...
Make ikke cicoh budu
Jange lupo tamboh satar
Kelik rayo taksir laju
Nanti rayo dale sepita

Terengganu.. .

Makang ubi jamang jepong
Makang kepok cicah cuke
Bulang pose mung bengong
Bulang raye mung gile

Pahang...
Sepadan Pahang ada kasino
Nasi dagang ikan patin
Jange mu masam muko
Raya makan rendang sadin

Johor...
Cegitu cegini awak suke
Awak suke kite tak suke
Esok luse hari raye
Sama-sama bersuke rie

Melaka...
Hawau kau berak merate
Kaki bengkak ulau patok
Kalu balik naik kerete
Jangan pandu kalau ngantok

N. Sembilan...
Masak lomak cili api
Campo dongan! daun turi
Hari rayo kolumpo sopi
Tinggal penyamun dongan pencuri
(org kolumpo jgn kocik ati!!)


Import Dari Bulletins Tagged


ngerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....hihihihihihihiihihihihi.........
Kata Aku: dah tua bangka nak wet raye lagi chetttttt.....apa da